Galati City App

2323 de utilizatori Galați City App la o săptămână de la lansare

2323 de utilizatori au folosit Galați City App la o săptămână de la lansare 

Pe 31 octombrie, Primăria Municipiului Galați lansa oficial, alături de Eventya, ghidul turistic virtual și platforma pentru cetățeni al celui mai mare port fluvial de pe Dunăre. Gălățenii au primit cu entuziasm vestea aplicației și au început deja să folosească modulul de raportări și incidente prin care trimit sesizările legate de problemele orașului direct la primărie. Statistica aplicației a numărat 2323 de utilizatori Galați City App la o săptămână de la lansare. 

Încă un pas în direcția Smart City

Dezvoltarea platformei digitale Galați City App este încă un pas demarat de Primăria Municipiului Galați spre adăugarea orașului pe harta ”smart city” din România.

Identitatea vizuală Galați City App

Identitatea vizuală a logo-ului Galați City App este preluată din Manualul de brand al Municipiului Galați inițiat de Primărie în anul 2017. Brandul Galațiului se bazează  pe elemente din stemă specifice orașului (peștele, vaporul), dar și elemente de arhitectură și patrimoniu spiritual.

Părerea gălățenilor

„O aplicație pe care o aștept de mult și o recomand”

Poate sunt subiectiv, lucrez în domeniu și îmi place să fiu informat, îmi place progresul, îmi place digitalizarea. E o aplicație pe care o aștept de mult timp, pe care am instalat-o din prima secundă și pe care o recomand.” declară Bogdan Pană, blogger gălățean în articolul „Despre noua aplicația Galați City App”

„Abordare smart”

Iar ceea ce ne place cel mai mult este faptul că aplicația Galați City App este abordarea smart în aducerea împreună- cetățeni, instituții publice și business-uri locale- pentru un oraș care începe să îmbrățișeze spiritul comunității. Așadar, way to go, Galați City App! Ne place! consideră Dana Tachici în articolul Ne place? Nu ne place? Ne place… Galați City App?

„Se adresează tuturor cetățenilor săi”

În primul rând, Galați City App se adresează tuturor cetățenilor săi, prin multiplele secțiuni de news, cu noutăți din cadrul primăriei, comunicate în urma ședințelor Consiliului local, informări de urgență, comunicate de presă și alte recomandări. Tot în aplicație găsim și o secțiune legată de evenimente, unde poți chiar seta memento-uri și vei fi primi „push notification” când se apropie acel eveniment.” este de părerea Munteanu Bogdan, în articolul despre lansarea Galați City App.

Descoperiți Galațiul cu ghidul turistic virtual

În concluzie și gălățenii sunt încântați de informațiile și posibilitățile pe care le oferă aplicația prin posibilitatea comunicării cu primăria dar și pentru că au agenda evenimentelor din oraș în buzunar. Antreprenorii își pot promova afacerile cu ușurință iar organizatorii evenimentele. În caz că aveți drum spre Galați vă invităm să folosiți cu încredere Galați City App.

Surse:

https://galaticityapp.ro/ro
Statistica platformei Eventya
exploremag.ro
https://panabogdan.ro/