Cărei nevoi răspunde aplicația mobilă dedicată teatrului?

În data de 29 mai 2019 a fost lansată oficial aplicație mobilă a Teatrului de Copii și Tineret GONG din Sibiu. Fiind o primă aplicație a unui teatru realizată pe platforma Eventya, l-am întrebat pe managerul acestuia cărei nevoi principale răspunde aceasta?

„acest pas e unul firesc”

Aplicația GONG este prima aplicație dedicată unui teatru din platforma Eventya, de aceea am fost curioși să aflăm cum vede lucrurile primul nostru client din această industrie, așa că l-am provocat pe Adrian Tibu, managerul Teatrului Gong din Sibiu, să ne dezvăluie la ce problemă principală consideră că a găsit Eventya rezolvare prin platforma pusă la dispoziție: „Într-o lume atât de schimbătoare, în care copiii sunt bombardați cu activități extra-curriculare, iar părinții aleargă de la job la before-school la after-school, cred că această aplicație vine ca o ușurare. De acum avem toate informațiile la îndemână, cu notificări în timp real, pentru a ne face până la urmă viața mai ușoară și mai prietenoasăCred cu tărie că acest pas e unul firesc, cu atât mai mult pentru un teatru dedicat publicului tânăr, mult mai conectat la tehnologie și inovare.”

Program, știri, evenimente și bilete online

Aplicația GONG și noul website www.teatrulgong.ro oferă informații utile despre evenimentele, atelierele și activitățile teatrului. Descrie spectacolele și actorii oferind în același timp posibilitatea de a cumpăra biletele online.

Teatrul Gong a devenit o adevărată împărăție a copiilor, unde se delectează vizionând piese dedicate lor, „meșterlesc” la ateliere creative, participă la festivaluri de magie sau îngrijesc plantele din grădină. Sperăm ca aplicația să devină un instrument bun de comunicare cu părinții.

Descărcând aplicația, utilizatorii care urmăresc (apasă butonul Follow) din pagina Teatrului Gong, vor primi notificări de fiecare dată când este organizat un nou eveniment.

Departamentul de marketing al teatrului va trimite periodic și notificări de tip „push” princare va anunța o premieră sau o știre importantă. Părinții vor putea urmări programul evenimentelor și le vor putea salva automat în calendarul telefonului. Biletele se pot achiziționa prin intermediul aplicației, aceasta având integrat website-ul de vânzare bilete online: www.entertix.ro .

Ținând cont de importanța acestora, aplicația GONG este conectată direct cu paginile de socializare alei @teatrul.gong.sibiu și #teatrulgong .

 

Aplicația GONG este disponibilă gratuit în Play Store și App Store.