Cum să îți testezi aplicația mobilă de la Eventya folosind aplicația Sandbox

Eventya Sandbox este o aplicație care îți permite să testezi o aplicație de demo Eventya direct pe telefonul tău. Cu ajutorul ei, poți vedea live ce va putea face și cum va arăta viitoarea ta aplicație, dacă decizi să lucrezi cu noi. Poți da scroll prin ea, poți apăsa pe toate butoanele și naviga exact cum ai face-o cu aplicația finală. Poți testa aproape toate funcționalitățile pe care le va avea aplicația ta, înainte de a lua decizia cumpărării și a publicării ei în App Store sau în Google Play.

Instalarea și set-up-ul aplicației Eventya Sandbox durează sub 5 minute. În funcție de ce sistem de operare folosește telefonul tău, urmează instrucțiunile de mai jos și începe să testezi!

1. Configurează-ți contul Eventya:

Verifică-ți adresa de email pe care ne-ai comunicat-o atunci când ai solicitat un demo app de la Eventya. Urmează instrucțiunile din mail-ul primit și configurează-ți parola pentru contul tău Eventya.

2. Dacă ai iPhone:

De pe telefon, apasă pe link-ul de mai jos pentru a instala aplicația TestFlight:

Click aici: https://testflight.apple.com/join/IMYKhlS0

Deschide aplicația TestFlight și fă log-in în ea cu user-ul și parola pe care le-ai configurat la pasul 1. După log-in vei descoperi Eventya Sandbox disponibilă pentru instalare în TestFlight. Instaleaz-o, deschide-o apoi de pe homepage-ul telefonului tău, și gata, poți începe să testezi!

3. Dacă ai un telefon cu Android:

Lucrurile sunt și mai simple! Instalează aplicația Eventya Sandbox din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.sandbox

Apoi, fă log-in cu user-ul și parola de la pasul 1 și începe să testezi!

Credit foto.