S-a lansat Eventya 2.0!

În cursul acestui weekend (23-24 Mai 2020) am făcut un update al platformei Eventya către varianta 2.0. Instanțele clienților noștri au avut un downtime de doar câteva minute. Am ales să trecem la Eventya 2.0 în weekend, când traficul este mai mic, pentru a nu afecta deloc utilizatorii aplicațiilor mobile și ai website-ului.

Noua variantă a BackOffice-ului Eventya va fi disponibilă pentru toți clienții. Aplicațiile mobile și website-urile clienților vor fi actualizate în cursul acestei săptămâni.

Eventya își schimbă interfața de început dar adăugăm și o mulțime de funcționalități și module noi.


1. Regiuni geografice

Un modul perfect pentru un ghid turistic digital modern.

Având în vedere faptul că majoritatea clienților Eventya sunt destinații turistice, ne-am gândit să adăugăm un nou modul în platformă care să le permită să-și structureze informația din orașul / destinația / județul / țara lor pe regiuni.

Ce sunt Regiunile ?
O regiune este un nou tip de entitate în platforma Eventya care grupează informații utile dintr-o zonă turistică. Ea are o descriere proprie, poze, secțiuni. Fiecare regiune definită în platformă poate avea mai multe sub-regiuni. Managerul de Platformă le poate oricând edita sau ordona așa cum consideră.

EVentya 2.0 - Regiuni

Asta înseamnă că profilele, evenimentele și ofertele din platformă vor putea fi asociate cu o regiune sau subregiune, astfel încât turiștilor le va fi mai ușor să le găsească.

Noul modul Regiuni are un Dashboard propriu care include :

Lista Regiuni: aici pot fi vizualizate ultimele modificări de la nivelul Regiunilor și cine le-a operat. La click pe acest box se ajunge la lista de Regiuni și Sub-Regiuni.

Setările pentru Regiuni: secțiunile definite la nivelul fiecărei platforme pentru regiunile sale. De ex: Cazare, Obiective turistice, Aventură, etc …

Activitatea recentă a utilizatorilor: aici vor fi vizualizate, pe zile, modificările făcute de utilizatorii platformei în modulul de Regiuni.


2. Texte formatate

Toate descrierile din platformă suportă de acum formatări standard de text

Am introdus în platforma Eventya o modalitate mai bună de editare a textelor din descrierea profilelor, a evenimentelor, ofertelor și regiunilor, ce permite formatarea lor mai bună. Este vorba de Editorul Trix.

Editor Trix

Ce face acest nou editor?
Îți permite să formatezi mai frumos textele pentru aplicațiile mobile și website. Poți adăuga: titluri paragrafe,
texte bold, italic, de o anumită culoare, liste, link-uri, poze.

Unde este disponibil ?
Noul tip de editor poate fi folosit în descrierea profilelor, evenimentelor, regiunilor, ofertelor sau la articole.


3. Dashboard

Dashboard-ul și navigarea în Backoffice au fost regândite de la 0

Eventya își schimbă interfața de început. Noul Dashboard Eventya este acum împărțit în câteva zone de interes:

Conținut / Content
Aici am grupat modulele: Profile, Evenimente, Oferte, Ads, Search Nearby și Regiuni (modul nou). Fiecare modul are același nume cu care v-ați obișnuit, o iconiță ușor de recunoscut și o scurtă prezentare.

eventya 2.0
Notificări / Push Notifications
Aici este modulul de Push Notifications prin care Managerii Platformei pot trimite notificări push utilizatorilor care și-au dat acordul să le primească.

eventya 2.0
Aruncă o privire / Take a Look
În această zonă am grupat modulele care informează despre situația platformei: Recenzii și Rating-uri, Date Statistice, Utilizatori.

Setări pentru Website și Aplicațiile Mobile / Setup your Mobile & Web Apps
De aici poți să-ți setezi prima pagina, meniul, stilul de culori, și multe alte lucruri pentru aplicațiile mobile și website.


4. Și multe alte îmbunătățiri

Un nou Dashboard la secțiunile de Profile și Evenimente

Acesta oferă mai multe detalii managerului de platformă. A fost împărțit în 3 zone:

Listă: aici poți vedea un preview al ultimelor modificări din secțiunea de profile și cine le-a făcut. La click te duce la lista de profile.

Configurare: aici poți vedea un preview cu ultimele categorii de profile sau atribute adăugate în platformă. La click te duce la zona de configurări profile: tipuri de profile, atribute, setări avansate.

Dashboard Profile

Activitate Recentă Utilizatori: aici poți vizualiza, pe zile, ultimele modificări operate de utilizatori în modulul de Profile. Utilizatorii și profilele pe care s-au operat modificări sunt clickabile.

activitate-useri

URL-ul profilului este acum diferit și configurabil, per limbă

O altă noutate de la Modulul Profile este faptul că acum poți schimba URL-ul unui anumit profil manual. Acesta poate fi diferit pentru fiecare limbă a instanței.

Ordonare Profile Types în zona de Configurări

În zona de Configurări a Modulului Profile, managerii platformei pot ordona acum tipurile de profile în cadrul categoriilor setate. Pot face asta printr-un simplu drag & drop al denumirii tipului de profil.

Adăugarea de link-uri direct din YouTube

În cadrul Modulelor Profile și Evenimente, poți adăuga acum link direct youtube către un filmulet, fără a mai căuta după un anumit cuvânt. O dată cu actualizarea aplicațiilor mobile,  video-urile vor putea fi vizualizate și în format Landscape.