Explore Dobrogea

Primul infotrip #exploredobrogea se întâmplă chiar acum

Infotrip #exploredobrogea

Între 22 și 29 iulie are loc primul infotrip #exploredobrogea, o călătorie unică pe un tărâm multi-etnic, vechi și fascinant. De la Enisala la Delta Dunării, de la biserici la moschei, până la observatoare de păsări și cai în sălbaticie, Dobrogea are o ofertă turistică extraordinară pentru orice vizitator.

Alex Filip , inițiatorul proiectului, a invitat mai mulți bloggeri de travel să exploreze Dobrogea și să-i descopere frumusețile ascunse.

Echipa de bloggeri de travel

Start Infotrip #exploredobrogea

Evenimentul de promovare #ExploreDobrogea început cu un networking cocktail în lounge-ul hotelului Intercontinental Bucharest, gazda din weekend a celor 10 bloggeri invitați.

Ziua 0 Info Trip

Cine e în echipa de Travel Bloggeri?

Din echipa de bloggeri fac parte: Raluca Muresan, Kisgyorgy Eva, Olivia Ioana Dejeu, Megan C. Starr, Eviña A. Terrón, Alex Filip, Diana Slav, Alex Chacón, Marysia Maciocha (The luckist girl ever), Ioana Mihalca, Stefania van Lieshout, Jord Tually, Jordan Simons, Aleksandra Jaskółowska şi Aileen Adalid (I am Aileen) la Cazino Constanta.

Blogerii de travel vor explora în fiecare zi câte un colț din cea mai fascinantă regiune a țării noastre.

Cum îi puteți urmări?

Dacă doriți să-i urmăriți pe Facebook  sau Instagram, căutați dupa hashtag-ul #ExploreDobrogea pentru a vedea postările bloggerilor participanți.

Instagram si Facebook

Organizatorii infotrip-ului #exploredobrogea

Eveniment organizat de Explore Dobrogea și coordonat de Alex Filip.

Parteneri principali: Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării & Consiliul Județean Tulcea

Fotografii realizate de Dragos Asaftei.

Le urăm o aventură frumoasă și urmărim zi de zi pozele din acest infotrip. Așteptăm articolele cu impresii ce vor rezulta din această experiență fantastică.