🎿 Prima aplicație mobilă a unui domeniu schiabil din România

Sureanu App, prima aplicație mobilă a unui domeniu schiabil din România, a fost lansată în plin sezon de iarnă. Aplicația mobilă și website-ul sunt dedicate Domeniului Schiabil Șureanu, localizat pe teritoriul județelor Alba și Hunedoara.

Starea zăpezii

Orice pasionat de schi va căuta înaintea alegerii unei pârtii informații legate de starea zăpezii și a pârtiilor, logistica parcărilor și tarife pentru ski pass sau închiriat echipamentul de schi. Posibilitățile de cazare și masă din apropierea pârtiilor prezintă de asemenea interes pentru turiști. Pentru a satisface aceste nevoi, Domeniul Schiabil Șureanu a dezvoltat aplicația mobilă Șureanu App și website-ul sureanu.com.

Iar dacă nu schiezi…

Poți să folosești la fel de bine Sureanu App pentru a afla ce poți face în împrejurimi, ce să vizitezi și unde găsești cele mai bune restaurante și baruri.  Dacă te tentează să înveți să schiezi, poți apela la serviciile instructorilor de schi pe care-i găsești la secțiunea „Școala de schi”. Vei găsi și lista celor mai importante evenimente de iarnă, cum ar fi „Serbările zăpezii” sau „Cupa de schi Șureanu” și „Etapa națională de schi”. Descarcă aplicația și vei primi notificare de câte ori se organizează evenimente sau concursuri dedicate pasionaților de sporturi pe zăpadă!

 

Aplicația mobilă Șureanu App este disponibilă gratuit în limbile română și engleză pentru telefoanele cu sistem de operare de tip Andorid (Google Play),  iOS (App Store) și iar pentru desktop accesați site-ul www.sureanu.com.

Platforma Sureanu App a fost dezvoltată la inițiativa S.C. Ski Surianu S.R.L. de Eventya.