S-a lansat Timișoara City – enciclopedia digitală pentru locuitori și afaceri locale

Adăugăm un nou marcaj pe harta orașelor din România cu app-uri care ușurează viața turiștilor și a localnicilor: Timișoara! Un oraș atât de viu și efervescent merita un ghid care să te ajute să îl descoperi.

De acum se poate descărca, gratuit, enciclopedia digitală pentru locuitori și afaceri locale dedicată timișorenilor și nu numai: Timișoara City. Aplicația oferă o listă complexă a prestatorilor de servicii din domenii diverse, calendarul evenimentelor culturale și sportive, noutățile primăriei, recomandări și articole despre sănătate și educație. Pe lângă informații utile, utilizatorii pot urmări editoriale despre personalitățile timișorene sau noi trasee de descoperit orașul.

Fără nicio exagerare, comunicarea este cheia către succes în relații sau la locul de muncă pe parcursul întregii noastre vieți. Aplicația TIMISOARA CITY a fost creată dintr-o nevoie reală de a centraliza informațiile pentru timișoreni. Timisoara Application Development este prima societate care, prin aplicația nou lansată TIMISOARA CITY pe platforma Eventya, permite economisirea timpului petrecut în online a timișorenilor. Alături de Timisoara Application Development și de actorii principali din zonă, am făcut un pas important spre digitalizarea comunicării timișorenilor.” – declară Silvia Terziu, coordonatorul echipei care a construit această aplicație pe platforma Eventya.

Găsește și filtrează servicii și obiective

Găsește serviciile și obiectivele turistice din apropierea ta cu ajutorul pin-urilor colorate. Acestea marchează serviciile și obiectivele cele mai apropiate de poziția ta. Filtrul te va ajuta să le alegi doar pe cele de care ești interesat în funcție de categoriile din care fac parte sau de programul lor în timp real.

Ce se întâmplă în Timișoara?

Urmărește paginile preferate pentru a fi la curent cu evenimentele organizate și salvează evenimente în calendarul telefonului. Rezervă-ți un loc sau cumpără biletele online.
Citește informații despre eveniment și află mai multe despre măsurile de siguranță și regulament.

Prestatori de servicii

Centre culturale și educaționale, cabinete de avocați și notari, producători și meșteri locali, saloane de relaxare și înfrumusețare, constructori, arhitecți, mecanici auto și prestatori de servicii din multe alte domenii se găsesc în cea mai complexă rubrică a aplicației. Timișoara City pune la dispoziția locuitorilor o listă complexă de servicii din oraș dar și o platformă de promovare pentru operatorii economici.

Editoriale și noutăți

Poveștile și Personalitățile Timișoarei, „La pas prin Timișoara” și „În jurul Timișoarei” sunt rubricile dedicate timpului liber și activităților recomandate. Timișoara City trimite locuitorilor noutăți ale primăriei și oferă informații despre transportul în comun și recomandări despre prestatorii de servicii.

Aplicația Timișoara City se găsește gratuit în Google Play și Apple Store. Aplicația vine la pachet cu website-ul www.timisoaracity.net.