Toamna se numără premiile la Eventya

Bucharest Tourist Card & City App, Visit Covasna County și Piatra Neamț City App au fost premiate în luna octombrie. 

Bucharest Tourist Card & City App, Visit Covasna County și Piatra Neamț City App sunt trei produse marca Eventya, toate premiate în luna octombrie pentru performanța în promovarea online a unei destinații turistice și contribuția adusă procesului de transformare a unui oraș în smart city.

Pe 28 septembrie, în cadrul conferinței ETravel de la București, dedicatăe afacerilor și promovării online din industria turismului românesc, au fost acordate premii acelor proiecte care: „se adresează publicului român, sunt dezvoltate de echipe locale, excelează în design, funcționalitate și conținut.”

Visit Covasna County, locul II la categoria „Best travel application”

Visit Covasna a câștigat locul II la categoria „Best travel application” la un an de la lansare. Pe 29 septembrie 2017 Consiliul Județean Covasna și Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna lansa, alături de Eventya, ghidul turistic digital „Visit Covasna County”. Aplicația promovează turismul din regiunea Covasna în trei limbi, este prevăzută cu un conținut de calitate iar evenimentele sunt actualizate permanent.

Campania de promovare online Ținutul conacelor a adus județului Covasna locul III la categoria „Best destination campaign”, campanii online de promovare a unei regiuni. 

Locul I pentru Bucharest Tourist Card & City App. Categoria: „Special projects”

Suntem eeeeextrem de fericiți să vă informăm că noua noastră inițiativă, Bucharest Tourist Card, a primit premiul 1 la categoria Special Projects din cadrul eTravel Awards 2018, competiția care premiază anual cele mai inovatoare şi eficiente proiecte din industria online a turismului românesc. Acest premiu ne motivează să transformăm cât mai curând proiectul nostru pilot într-unul foarte matur. Mulțumim!” a declarat Alex Filip, unul dintre inițiatorii proiectului într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Bucharest Tourist Card este un nou modul adăugat în Septembrie 2018 la aplicația Bucharest City App, lansată de Eventur  group împreună cu Eventya în ianuarie 2016.

Premiul special pentru Piatra Neamț City App

În 30 octombrie, în cadrul expo-conferinței anuale Smart Cities of Romania, Piatra Neamț City App a obținut un premiu de excelență la categoria „Politici și strategii pentru comunități sustenabile inteligente.” Piatra Neamț City App este un produs dezvoltat de Eventya la inițiativa Primăriei Municipiulu Piatra Neamț, fiind primul oraș din Moldova cu platformă de tip Civic Tech din iulie 2018.

În cadrul concursului, alături de Piatra Neamț City App, au fost nominalizate și alte două aplicații Eventya: Reghin City App și Visit Covasna County.

Alte premii pentru Eventya

Explore Ro App, aplicația oficială de turism a României, a câștigat locul 3 la categoria ”Cea mai bună aplicație turistică”, la eTravel Awards, în cadrul Conferinței eTravel din octombrie 2017.

Surse:

http://romaniasmartcities.ro/

http://www.2018.etravelconference.ro/

https://www.visitcovasna.com/