colectare deșeuri

Aplicație mobilă pentru Companii de Colectare Deșeuri

Eventya a dezvoltat de curând un nou tip de aplicație mobilă pentru companiile de colectare de deșeuri.

Aplicația mobilă iOS și Android se personalizează cu identitatea vizuală a companiei de colectare și are câteva beneficii pentru utilizatorii ei.

Beneficii aplicație

  • Le amintește utilizatorilor din timp când se colectează deșeurile
  • Educă oamenii despre sortarea corectă a deșeurilor
  • Ajută companiile de colectare să identifice probleme cu ajutorul cetățenilor care pot raporta diverse situații

Funcționalități aplicație mobilă colectare deșeuri

Conținut diferențiat pentru utilizatorii autentificați

Aplicația încurajează utilizatorii să se autentifice (prin adresa de Email, prin contul de Apple ori Google). Dacă nu se autentifică în aplicație, vor putea vizualiza doar conținutul nepersonalizat în funcție de adresă (Știri, Ghid de Colectare).


Prima pagină a aplicației

Prima pagină a aplicației oferă linkuri rapide către secțiunile cele mai importante:

  • Calendarul de colectare
  • Articole informative de genul: Cum colectez, Ghid de colectare deșeuri
  • Opțiune de Colectare deșeuri voluminoase
  • Știri și Noutăți de la firma ce se ocupă de colectarea deșeurilor
  • Orice altă secțiune considerată importantă

colectare deșeuri

Setare Adresă pentru Calendarul de Colectare

La prima autentificare în aplicație, calendarul de colectare trebuie setat pentru că nu a fost încă adăugată nici o adresă a utilizatorului respectiv.

La click pe butonul de START, utilizatorul are opțiunea de a-și seta adresa de bază.

colectare deșeuri
Utilizatorul își setează Județul și Localitatea și Strada (utilizatorul adaugă localitatea și strada din contractul său cu firma ce face colectarea pentru ca aplicația să poate personaliza calendarul de colectare). Ulterior, utilizatorul poate schimba adresa.


Calendar Colectare

Calendarul de Colectare va afișa pentru fiecare utilizator, în funcție de adresa sa, datele în care se fac colectările uzuale de deșeuri (plastic/metal, hârtie/carton, sticlă, biodegradabil, rezidual).

Fiecare tip de deșeu e semnalizat pe hartă cu altă culoare și un simbol specific. Dacă în ziua respectivă nu se face nici o colectare, se afișează un mesaj specific.


Setare alertă de Colectare

La click pe butonul CREEAZĂ ALERTĂ din calendar, se deschide o fereastră ce permite setarea alertei pentru o anumită zi de colectare. Utilizatorul poate opta pentru a fi alertat de către aplicația mobilă în ziua colectării sau în ziua anterioară. De asemenea, se poate seta și ora alertei.

După completarea formularului de setare a alertei pentru adresa utilizatorului, acesta primește o confirmare a acesteia pe ecranul telefonului. Alerta apare ca setată și în calendar, pe ziua respectivă.

colectare deșeuri

Alertele mele

În cadrul calendarului de colectare, utilizatorul are disponibil butonul Alertele mele, care deschide ecranul alăturat. În același ecran poate vedea alertele setate pentru adresa sa principală dar și pentru oricâte alte adrese secundare.

Din lista cu Alertele mele, utilizatorul poate alege să modifice sau să șteargă o alertă.


Notificări push

Aplicația va trimite notificări push AUTOMATE dacă ai o alertă setată din calendarul de colectare pentru o anumită zi (la data și ora setate de către utilizator).

Managerul platformei poate opta să trimită notificări push MANUALE atunci când adaugă conținut nou în aplicație sau când programul săptămânal de colectare se modifică din cauza Sărbătorilor religioase.

colectare deșeuri


Știri și Articole de informare și educare

Din Prima pagină se accesează știrile sau articole de informare despre colectarea corectă a deșeurilor. Se deschid într-o pagină separată de detaliere.


Raportări Incidente

Utilizatorul autentificat poate face sesizări către compania de colectare deșeuri. Categoriile și Subcategoriile de sesizări sunt personalizabile.
Aplicația oferă rapoarte complete lunare despre sesizările făcute de către utilizatori și procentajul de rezolvare.
colectare deșeuri

Ghid Colectare Deșeuri

Utilizatorul este informat despre colectarea selectivă a deșeurilor: ce se poate colecta, ce NU se poate colecta, reguli de sortare. Articolele au o structură flexibilă și pot încorpora secțiuni de text, galerii foto, link-uri, video.

colectare deșeuri

Formular de Comandă pentru Colectări Speciale sau Voluminoase

Utilizatorii pot trimite Cerere către Compania Dvs. pentru Colectări speciale sau voluminoase. Completează datele personale din formular, tipul de container ales și perioada pe care doresc containerul.


Despre Eventya

Din 2013 ajutăm organizațiile și instituțiile să comunice cu publicul lor, realizând servicii și produse personalizate pentru fiecare instituție. Credem că succesul nostru depinde de succesul colaboratorilor, de aceea construim serviciile și produsele noastre în jurul nevoilor lor.

Dintre proiectele cu care ne mândrim, amintim: Sibiu City App, Visit Harghita App, Visit Covasna, Galați City App, Piatra Neamț City App, Muzeul Astra, FITS App, Filarmonica Sibiu, Teatrul Gong.