Ploiesti City App

Primăria Ploiești lansează aplicația oficială a Municipiului, Ploiești City App

Ploiești City App este aplicația oficială a Municipiului Ploiești, care te conectează la viața orașului. Fie că ești localnic sau turist, vei găsi în aplicație tot ce ai nevoie să știi despre orașul în care te afli. Ea poate fi descărcată gratuit pentru iOS & Android.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă (14.07.2022) susținută la sediul municipalității, lansarea oficială a aplicației Ploiești City App și a website-ului aferent, menită să promoveze orașul și să simplifice comunicarea dintre cetățeni și administrația publică locală.

Aplicația are menirea de a îmbunătăți direct modul de desfășurare a serviciilor publice locale și de a informa eficient cetățenii cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor urbane importante.

Ploiești City App


Ce poți face cu aplicația ca LOCALNIC?

Pentru localnici, aplicația este un punct de legătură cu Primăria și alte instituții publice.

Fii informat

Afli la timp tot ce se întâmplă în Ploiești în cadrul secțiunii de Știri, prin comunicatele oficiale trimise de Primărie.
Ploiesti City App

Trimite sesizări Primăriei

Ca cetățean al Ploieștiului, te implici în bunul mers al lucrurilor trimițând sesizări Primăriei cu problemele întâlnite în oraș.
Ploiesti City App

Afli ce se întâmplă în oraș

Ești mereu la curent cu toate evenimentele, găsești ușor informațiile de care ai nevoie (servicii publice, taxe și impozite locale, transport public, plata parcării).
Ploiesti City App

Descoperă istoria orașului

Vezi galeria cu primarii orașului, cetățenii de onoare, ce semnificație are stema municipiului dar și legenda orașului.


Ce poți face cu aplicația ca TURIST?

Aplicația ajută turiștii să descopere Ploieștiul pas cu pas.

Alege obiectivele turistice de vizitat

Alege obiectivele turistice din Ploiești pe care dorești să le vizitezi și salvează-le în liste de preferințe.

Ploiesti City App

Caută în apropierea ta

Folosește harta interactivă „În apropierea Ta” și identifică obiectivele din apropierea ta! Filtrează categoriile de obiective în funcție de domeniul tău de interes și navighează din aplicație către un punct de interes.

Ploiesti City App

Găsește locuri de cazare și distracție

Turiștii pot găsi recomandări pentru locuri de cazare, restaurante, cafenele din oraș, parcuri și zone verzi.

Ploiesti City App

Găsește ajutor specializat pe turism

Găsește ghizi de turism ce te pot ajuta cu tururi ale orașului sau agenții de turism locale.

Ploiesti City App


Despre Eventya

Din 2013 ajutăm organizațiile și instituțiile să comunice cu publicul lor, realizând servicii și produse personalizate pentru fiecare instituție. Credem că succesul nostru depinde de succesul colaboratorilor, de aceea construim serviciile și produsele noastre în jurul nevoilor lor.

Dintre proiectele cu care ne mândrim, amintim: Sibiu City App, Visit Harghita App, Visit Covasna, Galați City App, Piatra Neamț City App, Muzeul Astra, FITS App, Filarmonica Sibiu, Teatrul Gong.