Bucharest City App oferă în premieră primul Tourist Card adresat turiștilor car vizitează capitala. La inițiativa Eventur Group, cu suportul Eventya Co și implicarea a peste 50 de parteneri, Bucureștiul a lansat cardul turistic www.bucharesttouristcard.com și a relansat aplicația www.bucharestcityapp.ro 

16 muzee, 30 de restaurante, 4 magazine 

Luni s-a lansat oficial Cardul Turistic al Bucureștiului www.bucharesttouristcard.ro . Partenerii implicați și-au propus să îmbunătățească experiența turistică a vizitatorilor capitalei. Astfel, prima ediție a cardului turistic oferă intrări gratuite la muzeele partenere, până la 50% reducere în restaurante și pub-uri, oferte speciale de transport și tururi ghidate private. Cardul turistic funcționează  împreună cu aplicația Bucharest City App, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Împreună pentru turiști mai fericiți

Aplicația și cardul turistic sunt concepute pentru a funcționa împreună, fiind primul card conectat la un ghid turistic virtual. Se oferă 25% reducere pentru cei care comandă cardul online, iar livrarea se face la hotel. Este disponibil pentru una, doua, trei sau patru persoane și costă de la 106 la 271 de ron. În timpul explorării, utilizatorii cardului au parte de suport tehnic online oricând au nevoie. Pentru a surprinde oaspeții în timpul descoperirii orașului, organizatorii le-au pregătit cadouri, bilete de intrare la evenimente și multe alte surprize ascunse în cardul turistic. 

@bucharestappcard #enjoybucharest #bucharestcityapp

Urmăriți paginile de socializare și rămâneți conectați la noutăți, oferte, dar mai ales la  vibrația capitalei. Bucurați-vă de #București!

Bucharest City App și Tourist Card sunt proiecte marca Eventur Grup alături de Ghidul orașului București, Travelers of Bucharest & Enjoy Bucharest. 

Surse:

www.bucharesttouristcard.com

www.bucharestcityapp.com

https://www.facebook.com/bucharestappcard/

https://www.instagram.com/explore/tags/enjoybucharest/

https://www.instagram.com/explore/tags/travelersofbucharest/