Cel mai bun start-up al anului 2019 🏆

Eventya este cel mai bun start-up al anului 2019

După un an în care activitatea instituțiilor și a companiilor implicate a fost monitorizată cu atenție de juriul experților Smart City Industry a sosit momentul rezultatelor: decernarea premiilor. Cea de-a patra gală Smart City Industry a avut loc la începutul lunii decembrie în București. Au fost premiate cele mai bune inițiative din cele peste 100 de proiecte selectate

Dintre categoriile propuse (mobilitate, economie, cetățeni, mediu înconjurător, energie, educație, premii speciale) Eventya a câștigat titlul de cel mai bun start-up al anului 2019 la secțiunea Smart Economy. 

Companiile care împing spre viitor industria inovării

Ne bucurăm să ne numărăm printre companiile care împing spre viitor industria Smart City. Continuăm să contribuim la trendul inovației și să venim în sprijinul digitalizării informației în România. Prin aplicațiile dezvoltate împreună cu clienții noștri oferim instrumente utile locuitorilor acestei țări de a accesa informația și de a comunica cu autoritățile locale. Ușurăm comunicarea bidirecțională între instituții și locuitori, oferim ghiduri turistice digitale interactive și ținem pasul cu tehnologia. Suntem bucuroși să inovăm și să actualizăm pentru comunitățile utilizatorilor din platforma Eventya!

„Best start-up” nu este primul premiu acordat companiei Eventya, aplicațiile noastre fiind premiate și la alte evenimente de susținere a activităților Smart din România. 

Smart City Industry Awards este organizat de Asociația Română pentru Smart City a cărei obiectiv este monitorizarea implementării proiectelor smart city în România.

Vezi toți câștigătorii Smart City Industry Awards 2019