🐾 Primul app de fapte bune din România

Împreună cu Animal Life, am lansat primul app de fapte bune din România

În Sibiu este ușor să te molipsești de spiritul civic și să fii altruist în felul tău. Fiecare persoană sprijină activitatea unei organizații nonprofit în măsura timpului, a posibilităților și a expertizei de care dispune. În calitatea unei companii care dezvoltă aplicații mobile, noi, compania Eventya, ne-am propus să sprijinim voluntar Animal Life cu un app. Astfel, s-a născut ideea Animal Life App dedicat comunității implicate în protecția și ajutorarea animalelor din Sibiu și împrejurimi.

Funcționalitățile Animal Life App

Împreună cu asociația Animal Life din Sibiu am pus cap la cap structura aplicației. Cea mai importantă funcționalitate a app-ului este modulul de „Raportări Incidente”, prin care oricine se logheaza în aplicație poate trimite o sesizare legată de găsirea sau pierderea unui animal de companie sau a altor urgențe. Tot în această platformă se găsesc informații despre cabinetele veterinare din oraș și saloanele canine. Utilizatorii pot primi notificări legate de evenimentele caritabile organizate de Animal Life și partenerii, ori despre campaniile de sterilizare a câinilor.

 

 

Cei curioși pot învăța din articolele periodice despre animale și mediul înconjurător. Un capitol întreg este dedicat donațiilor Animal Life, unde sunt descriși pașii necesari pentru donarea de bani sau hrană animalelor aflate în adăpostul Animal Life. Urnele de donații se găsesc ușor cu ajutorul hărții, care te conduce către locurile unde sunt expuse pușculițe Animal Life.

Animăluțele din adăpost sunt prezentate în capitolul „Animalul lunii”. Câteva pagini le sunt dedicate tuturor partenerilor, prietenilor și sponsorilor Animal Life, care vin în ajutorul asociației.

De ce o aplicație?

„Sperăm să ne ajute în gestionarea mai bună a mesajelor și lumea să aleagă să folosească aplicația, în detrimentul mai ales al sunatului. Eu am speranța că o să meargă bine. Ne-a bucurat foarte tare vestea, mai ales că la noi veștile care anunță că primim ceva sunt mult mai puține. De obicei ni se solicită să oferim ajutor, dar de data aceasta chiar ne-am bucurat. O să avem un canal de comunicare foarte bun și o să ne putem ține prietenii aproape.”, a declarat Andreea Roseti, președinta Asociației Animal Life, la lansarea aplicației, care a avut loc în 12 decembrie la Magazinul de Fapte Bune.
Ionuț Munteanu, CEO Eventya, asigură asociația că va oferi tot sprijinul pentru buna funcționare a platformei în continuare. „Vedem că în România tot mai multe organizații își deschid canale noi de comunicare pentru a filtra, organiza și răspunde eficient celor din comunitatea lor. Suntem onorați că putem ajuta Asociația Animal Life”, spune managerul companiei noastre.

Rezultate

La nici o săptămână de la lansare, Animal Life App are peste 200 de utilizatori activi.
Animal Life App este disponibil gratuit și se poate descărca accesând următorul link: https://animallife.app.link/instaleaza
* Deocamdată, aplicația este disponibilă doar pentru telefoanele de tip Android, urmând să se poată descărca în curând și pe telefoanele cu sistem de operare iOS.