ePește l@ Brăila 🐟

Aplicația mobilă și website-ul dedicate pasionaților de pescuit în „Paradisul pescarilor” din România se lansează azi la Brăila, în cadrul proiectului ePește l@ Brăila demarat de Asociația „Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila.

35 de membri promovează interesele colectivităților locale

Cei 35 de membri ai Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila proveniți parțial din Municipiul Brăila, orașul Însurăței și 15 comune ale județului colaborează pentru promovarea intereselor colectivităților locale. Acestea alcătuiesc un teritoriu compact, acoperind peste 50% din suprafața județului Brăila. 

Obiectivul acestora îl reprezintă cooperarea cu instituții publice și private din țară și străinătate, precum și practicarea conceptelor europene pentru dezvoltare durabilă. Un pas important în acest demers îl reprezintă lansarea platformei ePește l@ Brăila. 

ePește la Brăila App & Website

Platforma ePește la Brăila cuprinde aplicația mobilă și website-ul cu același nume pusă la dispoziția operatorilor locali, a localnicilor județului Brăila, dar și a turiștilor regiunii. Își propune promovarea obiectivelor turistice și a patrimoniului natural deosebit de bogat din zonă. Tema în jurul căreia se concentrează conținutul este pasiunea pentru pescuit și practicarea activităților în natură. 

Despre pescuitul în Paradisul pescarilor

Fie că sunteți pescari amatori sau în devenire, ePește la Brăila oferă informații utile legate de zonele de pescuit, speciile de pește, magazinele de specialitate, asociațiile de pescari, transport local și agenții și ghizi de turism de profil. Veți găsi articole despre proiect și rezervațiile naturale de interes național și internațional, dar și instituțiile abilitate în acțiunile de pescuit. Secțiunea Noutăți pescărești oferă informații de actualitate despre perioada de prohibiție și actualizări în legislația activităților de pescuit din țară.

Turist în Brăila

Oaspeții Paradisului pescarilor vor avea la dispoziție informații despre activitățile pe care le pot desfășura în zonă, structuri de cazare și alimentație recomandate, activități de agrement și alte informații turistice utile. Se vor posta evenimentele importante ale regiunii, mai ales cele legate de competițiile de pescuit și festivalurile locale. 

În dezvoltare

ePește la Brăila se lansează azi, 22 ianuarie, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila . Pentru moment conținutul este unul de bază, acesta urmând să fie completat în perioada următoare. 

ePește la Brăila este platforma Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila dezvoltată de Eventya

Deschideți website-ul aceesând www.epestelabraila.ro iar aplicația mobilă se poate accesa gratuit în Google Play și App Store