Ghid de preluare a contului în Sibiu City App

Sibiu City App este platforma Primăriei Municipiului Sibiu pusă la dispoziția tuturor operatorilor din oraș în mod gratuit. Toate organizațiile care servesc locuitorii sau oaspeții Sibiului sunt invitați să-și preia sau să-și creeze pagini. Organizatorii de evenimente sunt încurajți să publice evenimentele în calendarul Sibiu City App. Indiferent din ce categorie faci parte, ai mai jos descrierea proceselor de înscriere și autentificare în platformă:

Verifică dacă organizația ta dispunde deja de pagină sau nu

Înainte de a primi acces în Sibiu City App, află dacă organizația ta are deja pagină sau nu: folosește funcția Search din aplicație sau de pe site-ul web www.sibiucityapp.ro, ori caută manual pagina în secțiunea Meniu, în funcție de categoria la care s-ar încadra.

Dacă organizația ta apare deja în aplicație:

▸ Trimite-ne un e-mail la adresa contact@eventya.net în care ne confirmi că deții sau te ocupi de promovarea organizației și ne indici o adresă de e-mail pe care vrei să primești acces; 

▸ Îți trimitem în cel mai scurt timp o invitație de preluare a contului, pe adresa respectivă. Odată ce ai primit invitația, urmează pașii din e-mail. Apasă pe butonul de activare a contului, apoi:

  • autentifică-te cu username și parolă dacă ai deja un cont făcut în aplicație;
  • setează-ți nume, prenume și parolă, în cazul în care este prima dată când intri în platformă cu acel e-mail. 

▸ După autentificare primești oficial acces în pagina ta, pe care poți actualiza secțiunile de descriere, contact, galerie foto, video și poză principală (cover) sau poți adăuga evenimente sau oferte. 

Dacă organizația ta nu este vizibilă în aplicație:

▸ Intră pe site-ul www.sibiucityapp.ro, iar în colțul din dreapta sus apasă pe butonul „Înscrie-te”;

▸ Completează informațiile cerute în formularul de creare a contului organizației tale: Categoria, Nume organizație și bifează cele 2 câmpuri. 

▸ Setează-ți o adresă de e-mail a contului. 

Dacă ești deja în platformă te poți autentifica direct, altfel treci următorul pas pentru a-ți confirma adresa (vezi secțiunea anterioară, „Organizația ta apare deja în aplicație”). 

ÎNVAȚĂ SĂ FOLOSEȘTI PLATFORMA 

Dacă ești la primul contact cu platforma de administrare Sibiu City App, îți recomandăm să parcurgi câteva dintre tutorialele noastre, care te ajută să adaugi sau să editezi conținut, ori să adaugi evenimente și oferte. 

Editare profil 

Adăugare și editare eveniment 

Adăugare oferte 

 

Pentru alte probleme, ne poți scrie oricând pe support@eventya.net (luni-vineri 9.00-17.00).