Pune mâna pe chitară, prima aplicație Eventya dedicată creatorilor de conținut

Prin activitățile desfășurate, Asociația Culturală Play ajută anual peste 9.000 de copii și 18.000 de părinţi din Sibiu prin proiectele si programele lor de educație culturală şi artistică. Ne-am bucurat mult atunci când au decis să își extindă proiectele în online și cu ajutorul platformei noastre. În acest fel, ei devin primii creatori de conținut care vor folosi o aplicație Eventya pentru a-și distribui cursurile de chitară pentru copii dar și multe alte noutăți din comunitatea lor către o audiență caldă, cu un engagement ridicat.

Distribuirea cursurilor/tutorialelor prin intermediul aplicației

Pentru că în aplicație conținutul de tip video este distribuit direct din Youtube, vizualizările ce au loc în aplicație ajută la creșterea cifrelor din analytics-urile Youtube. În acest fel, aplicația devine un canal de diseminare care ajută creatorul de conținut să își crească prezența pe această platformă, ajutând canalul acestuia să crească.

Aplicație de festival: Sibiu Guitar Meeting

Anual, Asociația Culturală Play organizează Sibiu Guitar Meeting, un eveniment la care peste 4oo de chitariști din toate zonele țării participă la un Concert Manifest în care cântă 15 cântece folk și rock cunoscute, în fața a mii de spectatori. Mulți dintre ei sunt copii și adolescenți. Ei se pregătesc timp de multe săptămâni pentru acest eveniment cu ajutorul tutorialelor puse la dispoziție de câtre organizatori. Această comunitate minunată are acum toate resursele de care are nevoie pentru a participa la eveniment direct în aplicație, de la formularul de înscriere până la tabulaturi și noutăți de ultim moment anunțate de organizatori.

Pune Mâna pe Chitară – o comunitate a chitariștilor de toate vârstele

Mai mult decât Sibiu Guitar Meeting – care e punctul culminant al acestui program – Pune Mâna pe Chitară este de fapt un program amplu de creare și menținere a unei comunități de chitariști la nivelul întregii țări. Prin intermediul aplicației membrii acestei comunități au acces la toate informațiile importante pentru ei: cercuri și tabere de chitară, ocazia de a se întâlni cu artiștii preferați sau alte evenimente conexe ce au loc de-a lungul anului. Prin intermediul aplicației organizatorii pot trimite notificări push de fiecare dată când doresc să transmită mesaje către comunitatea lor. Pentru că e vorba de o comunitate caldă, bazată pe pasiune și direct interesată de noutățile din domeniu, șansele de a-i capta atenția prin intermediul acestor mesaje sunt foarte mari.

Le dorim mult succes micilor și marilor chitariști! Abia așteptăm să vedem cum va folosi Asociația Culturală Play funcționalitățile platformei noastre pentru a-și promova evenimentele și conținutul, în continuare!