Unde Mergem – platforma locurilor alese din România

O echipă de oameni pasionați de călătorii și de România lansează platforma dedicată locurilor și serviciilor de calitate din țară. Unde Mergem App & website își propune construirea unei comunități care să împărtășească obiectivele de neratat și experiențele unice din toate regiunile României. Unde Mergem App este în acest moment un mic ghid turistic digital obiectiv al județului Brașov, urmând să fie adăugate informații și despre alte regiuni.

Deții răspunsul la întrebarea „Unde Mergem”? Răspunde și câștigă!

Iulian Pufu, managerul și inițiatorul proiectului ne-a mărturisit că ideea proiectului s-a născut odată cu creșterea apetitului pentru călătoriile prin România în anii 2000. „Am simţit lipsa unui ghid de călătorie prin ţara asta frumoasă… Şi pentru că nici acum, după aproape douăzeci de ani, în epoca Google / Social-Media, nu există un ghid obiectiv, sper ca „Unde Mergem” să acopere acest gol în piaţă.” a mărturisit el. 
„Unde Mergem” este o platformă deschisă atât celor care caută locuri autentice din România cât și celor care cunosc asemenea locuri și au disponibilitatea de împărtăși cu alții informații și imagini originale.
Cei care dețin răspunsul la întrebarea „Unde Mergem” sunt invitați să participe la un concurs inedit, prin care munca lor de creat conținut va fi recompensată cu un super mountain break în Poiana Brașov. Citește detaliile și înscrie-te!

Valorificarea funcționalităților Eventya dedicate regiunilor turistice

Unde Mergem a valorificat aproape toate funcționalitățile platformei Eventya dedicate regiunilor turistice construind un ghid turistic digital complex ce conține:
  • Pagini dedicate operatorilor din industria ospitalității
  • Pagini și articole dedicate obiectivelor turistice de notorietate
  • Posibilități nelimitate de adăugat conținut scris, imagini și înregistrări video
  • Trasee turistice marcate – culturale și montane
  • Calendarul evenimentelor importante, lista activităților culturale și sportive de neratat
  • Lista ofertelor puse la dispoziție de anumiți operatori
  • Posibilitatea evidențierii unor obiective cu ajutorul modulului „reclame”
  • Harta „În apropierea ta”, de identificare a celor mai apropiate obiective
  • Platforma oferă posibilitatea utilizatorilor de a oferi recenzii paginilor
  • Utilizatorii pot urmări pagini și pot crea colecții cu locațiile preferate
  • Conținutul este organizat cu ajutorul modulului „Regiuni”

Prima aplicație care a activat modulul „Regiuni”

În luna iunie Eventya a dezvoltat o nouă funcționalitate menită să ajute ghidurile digitale dedicate regiunilor turistice. Citește despre asta în Regiuni– un nou modul pentru aplicațiile mobile turistice Eventya”. 
Unde Mergem a fost prima aplicație care a valorificat modulul „Regiuni”. Având în vedere că se dorește a fi un ghid turistic digital dedicat tuturor județelor României, organizarea pe regiuni și zone geografice ajută la o mai bună structurare a informației. Utilizatorii accesează informații dedicate diferitelor zone, având posibilitatea de a-și planifica vacanța mai ușor.

Noi trebuie să fim “ochii, nasul, gura şi urechile“ utilizatorilor

Mai presus de funcționalitățile Eventya rămâne capacitatea dezvoltatorului de a utiliza aceste instrumente. Unde Mergem a reușit să pună în valoare cu succes conținutul folosind modulele puse la dispoziție de Eventya. ”Face parte din procesul de documentare: noi trebui să fim “ochii, nasul, gura şi urechile“ utilizatorilor într-un loc sau într-o atracţie. Întreg conţinutul platformei este rezultatul unui proces complex” a mărturisit Iulian Pufu, managerul proiectului.
A fost foarte interesant procesul de adaptare a dorințelor și necesităţilor noastre la funcţionalităţile platformei Eventya (în mare parte şi invers :)) şi cred că am reuşit să fructificăm la maximum potenţialul existent din punct de vedere tehnic. Dar colaborarea nu se va opri aici şi sper ca pe viitor să existe aceeaşi disponibilitate de a dezvolta funcţionalităţi noi, care să ne ajute în dezvoltarea „Unde Mergem”. A continuat el.

Unde Mergem – primul „ghid turistic digital obiectiv”

Dezvoltatorii sunt de părere că prin obiectivitatea lor platforma „Unde Mergem” se va diferenția de celelalte ghiduri turistice disponibile momentan pe piață.

„Recomandările  din “Unde Mergem” nu sunt şi nu vor fi niciodată influenţate de plata vreunei sume sau de existenţa unui contract de reclamă. Aşa, putem folosi informaţiile pe care le-am cules în procesul de documentare pentru a scrie o recomandare
obiectivă, cu cuvintele noastre, nu cu lucruri sugerate sau cerute de clienţii de publicitate!” susține inițiatorul proiectului afirmând că „monetizarea nu este un scop al muncii ci o consecință a ei”. Platforma va pune la dispoziție spațiu publicitar, dar acesta nu va influența conținutul și recomandările.

Trăiește. Împărtășește. Câștigă.

O plimbare pe Tâmpa, o degustare în Casa de ceai a Reginei Maria și vizitarea celor mai pitorești sate românești din împrejurimi sunt obiectivele care au impresionat cel mai mult echipa Unde Mergem în procesul de documentare al conținutului pentru regiunea Brașov.
Vă invităm să descoperiți România cu ajutorul platformei Unde Mergem, să trăiți cele mai palpitante experiențe și să le împărtășiți participând la provocările concursurilor dedicate!