Visit Vrancea

Descoperă o Românie în miniatură cu Visit Vrancea!

Aplicaţia Visit Vrancea include lista de obiective turistice, recomandări de la localnici despre locuri sau evenimente de neratat din Vrancea , calendarul de evenimente și informații utile despre cazare, restaurante, timp liber & agrement în județul Vrancea.

Visit Vrancea App este un proiect inițiat de Consiliul Județean Vrancea ce rulează pe platforma Eventya. Poate fi descărcată gratuit pentru iOS & Android dar platforma este vizibilă și pe website.

Visit Vrancea


Ce poți face cu aplicația?

Descoperă obiectivele turistice de neratat din Județul Vrancea

Visit Vrancea App te va ghida prin peisajele pitorești și te va ajuta să descoperi obiectivele de neratat din județul Vrancea. Navighează pe paginile Visit Vrancea App și află mai multe despre zonele turistice, obiectivele turistice de neratat, zonele viticole, traseele de drumeție, instituțiile de cultură.

Visit Vrancea

Caută în apropierea ta

Folosește harta interactivă „În apropierea Ta” și identifică obiectivele din apropierea ta! Filtrează categoriile de obiective în funcție de domeniul tău de interes și navighează din aplicație către un punct de interes.

Visit Vrancea

Căutare flexibilă

Caută locații, articole sau evenimente de interes cu ajutorul motorului de căutare din aplicațiile mobile și din website!

Visit Vrancea

Descoperă evenimente

Urmărește paginile organizatorilor tăi favoriți și salvează-ți evenimentele preferate în calendar. Aplicația te va ține la curent cu orice noutate publicată de către aceștia!

Rating-uri & Recenzii

Inspiră și alți turiști oferind recenzii locurilor vizitate.

Notificări Push

Primește notificări despre ultimele noutăți turistice din județul Vrancea!


Despre Eventya

Din 2013 ajutăm organizațiile și instituțiile să comunice cu publicul lor, realizând servicii și produse personalizate pentru fiecare instituție. Credem că succesul nostru depinde de succesul colaboratorilor, de aceea construim serviciile și produsele noastre în jurul nevoilor lor.

Dintre proiectele cu care ne mândrim, amintim: Sibiu City App, Visit Harghita App, Visit Covasna, Galați City App, Piatra Neamț City App, Muzeul Astra, FITS App, Filarmonica Sibiu, Teatrul Gong.