S-a lansat Winesday App, aplicația dedicată pasionaților de vin

Winesday App este aplicația dedicată pasionaților de vin, dar și celor care doresc să afle mai multe informații despre cramele și podgoriile din România. Aplicația este disponibilă gratuit în limba română și în limba engleză pentru iOS și Android.

Winesday App, aplicația care îmbină pasiunea pentru vin cu experiențele de gastronomie și de călătorie la cramele din România 

Aplicația este un instrument la îndemână pentru descoperirea vinului, atât pentru cunoscătorii și pasionații de acest domeniu, cât și pentru cei care apreciază un vin bun la o masă copioasă. Astfel, cei care descarcă acum aplicația Winesday App pot descoperi crame din România, pot alege o vizită sau o degustare de vin la o cramă (fie direct de la cramă, fie prin intermediul organizatorilor de evenimente), pot alege un restaurant sau un wine bar la care să meargă pentru o masă specială cu vin sau o întâlnire cu prietenii, pot alege vin pentru acasă de la wine shop-uri, sau pot să își facă planuri de participare la târguri de vin sau chiar să învețe lucruri noi la cursuri de vin. 

Winesday App, locul unde cei pasionați de vin găsesc tot ce au nevoie

Aplicația reunește informații utile pentru cei interesați de acest domeniu fascinant: de la cramele din România afișate pe hartă în funcție de regiuni, la unități de cazare de la crame sau din apropierea acestora, la restaurante cu liste generoase de vin situate pe întreg teritoriul României, la wine bar-uri, wine shop-uri, precum și organizatori de evenimente cu vin (degustări de vin, vizite la crame, târguri de vin, cursuri despre vin). În aplicație au fost deja încărcate 100 de companii (crame, unități de cazare ale cramelor sau din apropierea acestora, restaurante, wine bar-uri, wine shop-uri, organizatori de evenimente cu vin) iar în perioada următoare numărul acestora va crește.

Winesday App, navigare facilă printr-un meniu intuitiv

Aplicația include mai multe secțiuni ușor de accesat, fie direct din Homepage, fie din meniul aplicației. În secțiunea „Despre vinuri” puteți descoperi lucruri interesante despre vin în general,  în secțiunea „Wine Tales” găsiți o serie de articole dedicate vinului, iar în „Abonamente de vin” găsești mai multe idei de abonamente disponibile pe piața din România. Tot aici puteți descoperi cramele dintr-o anumită regiune, cum este secțiunea „Crame din Dealu Mare”.

Nu este un secret faptul că, după atâția ani în industria de turism, atunci când am intrat în lumea vinului în 2015 mi-am pus în gând să găsesc modalități de a pune cap la cap cele două pasiuni și domenii în care activez astăzi. Astfel, mi-am dorit să încurajez pe cei pasionați de vin să descopere pe de o parte cum se face vinul iar pe de altă parte să se bucure de el chiar la locul în care acesta ia naștere, la cramă, dar și acasă, la un restaurant sau wine bar alături de cei dragi. Așa că dacă și tu ești iubitor de călătorii și de vin, descarcă aplicația Winesday App și vezi ce ți se potrivește.”Carmina Nițescu, Wine Adventurer la Winesday.ro

Winesday App integrează cu succes următoarele Module Eventya: Modulul Hărți, Modulul Regiuni și Modulul Calendar

Aplicația Winesday App integrează o serie de Module care oferă pasionaților de vin posibilitatea să acceseze ușor informațiile de interes. Modulul Hărți permite accesarea imediată a locurilor „cu și despre vin” din apropierea ta. Zonele viticole din țară sunt organizate și descrise în Modulul Regiuni, unde utilizatorii pot afla detalii despre crame, restaurante și locuri de cazare din domeniile viticole. Degustările, festivalurile, cursurile și alte evenimente dedicate vinului sunt prezentate în calendarul dedicat.

Despre Winesday

Site dedicat vinului și organizator de evenimente cu vin, Winesday se adresează în primul rând celor curioși în ale vinurilor, celor care nu au îndrăznit până acum să pună întrebări dar care au dorit mereu să inteleagă limbajul uneori “pompos” al vinurilor și să se bucure de arome. Winesday aduce în atenția publicului articole despre vin, note de degustare ale vinurilor românești și internaționale și totodată organizează diferite degustări tematice de vin în seria Winesday Specials, precum și evenimente private.

Despre Eventya

Din 2013 ajutăm organizațiile și instituțiile să comunice cu publicul lor, realizând servicii și produse personalizate pentru fiecare instituție. Credem că succesul nostru depinde de succesul colaboratorilor, de aceea construim serviciile și produsele noastre în jurul nevoilor lor.

Dintre proiectele cu care ne mândrim, amintim: Sibiu City App, Visit Harghita App, Visit Covasna, Galați City App, Piatra Neamț City App, Muzeul Astra, FITS App, Filarmonica Sibiu, Teatrul Gong.