S-a lansat Hațeg City App, aplicația oficială a orașului Hațeg

S-a lansat Hațeg City Appaplicația oficială a Primăriei orașului Hațeg. Hațegul este primul oraș din județul Hunedoara care lansează un City App care are o componentă de turism integrată cu modulul de raportare incidente.

Aplicația prezintă informații de interes atât pentru localnici, cât și pentru vizitatorii orașului: flux de știri, raportări incidente, obiective turistice din oraș și din zonă, spații de cazare și restaurante, notificări periodice și multe altele.

Modul raportări incidente: un instrument de comunicare pentru cetățeni

Localnicii sunt conectați permanent la tot ce se întâmplă în orașul lor, astfel că Primăria Hațeg transmite noutăți despre viața orașului prin fluxul de știri și prin notificările trimise periodic către utilizatori. De asemenea, cetățenii pot atenționa Primăria, direct prin intermediul aplicației, despre existența unei probleme descoperite în oraș, folosind modulul Raportări incidente: de la salubritate și construcții, până la străzi și iluminat. Acestea sunt preluate de către reprezentații Primăriei, fiind analizate și rezolvate, iar cetățeanul va primi un răspuns oficial din partea instituției.

Hațeg City App: Promovarea turistică a zonei

Platforma mobilă este însă utilă și turiștilor care vin în Hațeg și împrejurimi. Aceștia pot găsi detalii despre obiectivele turistice din oraș și din Țara Hațegului și pot naviga pe harta disponibilă în aplicație pentru a vedea care sunt cele mai apropiate puncte de atracție față de locația în care se află. De asemenea, turiștii pot afla unde se pot caza și unde pot să mănânce în zonă.

Aplicația permite utilizatorilor să creeze colecții cu paginile preferate și să lase recenzii locurilor vizitate. De asemenea, pot găsi link-uri utile spre instituțiile publice din oraș și își pot plăti taxele cu ușurință.

Comunicarea cu hațeganii este o prioritate pentru mine, motiv pentru care a fost implementată aplicația Hațeg City App, o aplicație ce facilitează implicarea civică în viața societății și prin care cetățenii pot semnala în timp real problemele orașului care vor fi remediate  în cel mai scurt timp de către Primăria Hațeg.

Această nouă aplicație digitală întrunește multe alte beneficii, întrucât contribuie la transformarea orașului Hațeg într-un oraș inteligent, salvează timp și reduce riscurile expunerii prin accesul rapid la modulul de plată a taxelor și impozitelor și prin comunicarea online a informațiilor de interes public cu ajutorul Notificărilor Directe.  

Aplicația Hațeg City App asigură de asemenea, promovarea și informarea turistică în mod gratuit pentru cetățenii orașului și pentru turiști, o opțiune benefică și totodată, o alternativă pentru găsirea unor restaurante renumite sau cu un anumit specific. Adrian Emilian Pușcaș, Primar al Oraşului Haţeg

 

Primăria orașului Hațeg va asigura promovarea și informarea turistică, precum și publicarea informațiilor de interes pentru cetățenii orașului și pentru turiști. Solicitările în vederea promovării pot fi transmise pe adresa de email cabinetprimar@primariehateg.ro  sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0711.918.509, urmând ca acestea să fie verificate și publicate în aplicație.  Informațiile transmise vor conține: denumire, adresă, program de funcționare, număr de telefon/e-mail, o scurtă descriere și maximum cinci fotografii.  (au transmis reprezentanții Primăriei orașului Hațeg)

Aplicația se poate instala gratuit pe telefonul mobil din AppStore sau Magazin Play și este realizată pe Platforma Eventya.

 

Despre Eventya

Din 2013 ajutăm organizațiile și instituțiile să comunice cu publicul lor, realizând servicii și produse personalizate pentru fiecare instituție. Credem că succesul nostru depinde de succesul colaboratorilor, de aceea construim serviciile și produsele noastre în jurul nevoilor lor.

Dintre proiectele cu care ne mândrim, amintim: Sibiu City App, Visit Harghita App, Visit Covasna, Galați City App, Piatra Neamț City App, Muzeul Astra, FITS App, Filarmonica Sibiu, Teatrul Gong.

 

Photo credit: Sebastian Vasiu | Sebastiæn Travel Photographer