Tourism Mobile App

Regiuni geografice 🌍 – un nou modul pentru aplicațiile mobile turistice Eventya

Având în vedere faptul că majoritatea clienților Eventya sunt destinații turistice, ne-am gândit să adăugăm un nou modul în platformă care să le permită să-și structureze informația din orașul, destinația, județul sau țara lor pe regiuni.


Ce sunt Regiunile ?

O regiune este un nou tip de entitate în platforma Eventya care grupează informații utile dintr-o zonă turistică. Ea are o descriere proprie, poze, secțiuni. Fiecare regiune definită în platformă poate avea mai multe sub-regiuni care pot fi editate sau ordonate.

tourism mobile app

Aceasta înseamnă că profilele, evenimentele și ofertele din platformă vor putea fi asociate cu o regiune sau subregiune, astfel încât turiștilor le va fi mai ușor să le găsească servicii de cazare, locuri de luat masa sau diverse activități din zona respectivă.

tourism mobile app


Noul modul Regiuni are un Dashboard propriu care include :

Touristic Regions

Lista Regiuni: aici pot fi vizualizate ultimele modificări de la nivelul Regiunilor și cine le-a operat. La click pe acest box se ajunge la lista de Regiuni și Sub-Regiuni.

Setările pentru Regiuni: secțiunile definite la nivelul fiecărei platforme pentru regiunile sale. De ex: Cazare, Obiective turistice, Aventură, etc …

Activitatea recentă a utilizatorilor: aici vor fi vizualizate, pe zile, modificările făcute de utilizatorii platformei în modulul de Regiuni.


Ce se schimbă la nivelul aplicațiilor mobile și website-ului?

În cadrul aplicațiilor mobile și a website-ului aferent veți putea structura informațiile, locațiile, evenimentele și ofertele pe regiuni.

Astfel, atunci când un utilizator va intra pe o anumită regiune, va putea vedea informații despre ea, cazare din zonă, restaurante și baruri unde pot ieși, evenimente ce se desfășoară acolo sau oferte de la business-urile locale.

De asemenea, o regiune poate avea mai multe sub-regiuni. Ele vor fi listate în cadrul regiunii din care fac parte, astfel încât turiștii pot căuta informații mult mai amănunțit.

Tourism mobile app


Cum poți seta regiunile în cadrul platformei Eventya?

1. Contactează Eventya ca să-ți activăm acest modul

Scrie-ne la support@eventya.net și-ți vom activa modulul Regiuni ca să te poți „juca” cu el. Poți defini oricâte regiuni și sub-regiuni ai nevoie.

Adaugă-le poze, video, descriere, secțiuni (cazare, aventură, mâncare, etc …) și apoi adaugă afacerile, evenimentele și ofertele aferente acestei regiuni.

2. Organizează-ți regiunile și sub-regiunile

Poți să-ți definești oricâte regiuni și sub-regiuni și să le modifici de câte ori ai nevoie, fără ajutorul nostru.

3. Promovează-le către utilizatorii platformei tale
  • Include regiunile definite de tine în homepage-ul aplicațiilor mobile și al website-ului ca utilizatorii să afle cât mai repede de ele.
  • Dă un Push Notification prin care să-i anunți despre noutăți. Fiecare va alege regiunea favorită și o poate salva în lista sa din aplicație.
  • Include regiunile principale din destinația ta într-o zonă nouă de meniu din platformă. Vor putea fi mai vizibile și mai ușor de accesat așa.

Surse foto:

Photo by KaLisa Veer on Unsplash

Photo by Timo Wielink on Unsplash